WIJ ZIJN EEN FULL SERVICE INTERNET BUREAU

Allrounders in sites, shops en narrowcasting

Punt en Pixel biedt een totaalpakket aan diensten aan. Wij hebben ruime ervaring in de ontwikkeling van WordPress websites voor zowel het MKB als non-profitorganisaties. Naast het bouwen van websites bent u bij ons ook aan het juiste adres voor webshops, van klein tot groot. Wij zijn in staat om een facebookshop te bouwen op basis van Magento. Met specialismen in zowel communicatie als techniek denken we graag met u mee over een gepast design en aansprekende teksten. Bekijk ook eens ons portfolio voor een impressie van ons werk.

ECOMMERCE

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van webshops. Daarbij zijn drie zaken belangrijk: Mooi design, goed vindbaar in zoekmachines en perfecte techniek.

WEBSITES

Webdesign moet spreken. Het juiste gevoel overbrengen en passen bij de andere communicatiemiddelen van uw bedrijf.

NARROWCASTING

Met ons product reclamescherm.tv kunt u eenvoudig zelf uw eigen show ontwerpen en laten afspelen in uw winkel, parktijk etalage etc.

Marketing

Goede vindbaarheid is cruciaal voor elke webshop of website. Punt en Pixel kent de weg in de wereld van online marketing.

SUPPORT EN BEHEER

Hoewel wij voor 95% werken met WordPress is niet iedereen daar even handig in. Sluit een supportcontract af en uw wij helper je altijd uit de brand!

TRAINING

Leer de kneepjes van WordPress. Wij geven trainingen voor beginners en experts!