Webdesign Veenendaal

Wij ontwerpen websites voor bedrijven in veenendaal

Wanneer u een bedrijf in Veenendaal zoekt dat gespecialiseerd is in het bouwen van websites dan bent u bij Punt en Pixel aan het juiste adres. Wij zijn goed in het ontwerpen, vindbaar maken en hosten van websites. Wij gebruiken WordPress als CMS systeem, hierdoor heeft u een goede basis om zelf eenvoudig uw website te beheren. Wanneer u zelf nog geen ervaring heeft met WordPress kunnen wij u een training aanbieden. Wij geven de training op elk gewenst niveau en helemaal toegespitst op uw website. De trainingen worden gegeven in ons kantoor aan de Newtonstraat 19 in Veenendaal. Wij kunnen de cursus ook in het Engels geven indien nodig.

Pieter Kruidenier, creative designer.

“Ik ontwerp graag een frisse creative website voor u”

Martin Hooyer, Senior software developer

“Zonder goede techniek kan een site of shop niet functioneren”

Vanuit ons kantoor aan de Newtonstraat in Veenendaal bouwen wij webshops die 50.000 artikelen per jaar verkopen. Hierbij zijn drie zaken belangrijk:

– Aantrekkelijk design

– Vindbaarheid (SEO / SEA)

– Goede techniek / framework

Veel webdesigners zeggen goed te zijn in webshops bouwen, maar vraag ook eens naar verkoopcijfers. Want vaak blinken designers in een van bovenstaande factoren uit maar het succes zit hem in de combinatie van de drie. Hierin onderscheiden wij ons van vele andere webbouwers.

Websites gebouwd voor bedrijven in Veenendaal

Veroda

Waterman 19
3902 EX
Veenendaal

HGT

Dr. Colijnstraat 8
3904 ES
Veenendaal

Bilancia

Spanjaardsgoed 5
3901HC
Veenendaal

GETSBYGIFT

Schrijverspark 113-2,
3901 PG
Veenendaal